Menu

Schoorsteenveger Cruquius

Schoorsteenvegerij Feije uit Haarlem is werkzaam als schoorsteenveger in Cruquius.

Onze activiteiten in Cruquius zijn onder andere schoorsteenvegen, camera-inspectie, het leveren en plaatsen van RVS flexibele voeringen, verwijderen van vogelnesten, reinigen van mechanische ventilatie kanalen en units, leveren en plaatsen van RVS dubbelwandig geïsoleerde systeemkanalen, het leveren en plaatsen van schoorsteen (sier) kappen en het leveren en plaatsen van houtkachels.

Schoorsteenvegerij Feije is ASPB opgeleid Erkend Gediplomeerd Gezel & Meester Schoortseenveger en ons werkgebied strekt zich verder uit in de omgeving van Cruquius.

Wij zijn verder werkzaam in Kennemerland, IJmond, Duin & Bollenstreek en de Haarlemmermeer.

Ga naar www.feije.nl voor meer informatie.

Wachtlijst, OPLICHTING, vaste klanten en bereikbaarheid

WACHTLIJST                                                                                                            Bijgewerkt op 27-2-2024  

De aanhoudende stroom aanvragen door onze vaste klanten, de energie crisis, het stoppen van collega-schoorsteenvegers in de regio en het feit dat het stookseizoen al weer begonnen is, zorgen voor een uitloop in de verwerking van onze mails.

Om onze klanten die in de afgelopen 3 jaar werkzaamheden hebben laten verrichten en die tijdig hebben aangegeven wanneer zij graag een afspraak willen hebben, goed van dienst te kunnen zijn, werken wij met een wachtlijst voor nieuwe aanvragen. Door de grote drukte is de wachtlijst is op dit moment meer dan 9 maanden en wij hebben geen zicht op een terugloop. Mailtjes sturen met de vraag waarom u nog geen antwoord heeft ontvangen, versnelt dit proces zeker niet.

Als u nog geen klant bent, kunt u natuurlijk uw aanvraag voor het uitvoeren van veeg- of schoonmaak werkzaamheden doen. Gebruikt u hiervoor ons contactformulier. U bent nog steeds van harte welkom, echter, houdt u er rekening mee dat wij pas op z'n vroegst tegen het einde van de zomer van 2024 bij u terugkomen en tussentijds geen berichtgeving sturen in reactie op uw aanvraag. Tussentijdse verzoeken om de stand van de wachtlijst zullen niet beantwoord worden om verdere vertraging te voorkomen.

Voor het (ver)bouwen of renoveren van een rookkanaal of andere bouwwerkzaamheden kunt u een offerte aanvragen via ons offerte-formulier. Ook voor deze werkzaamheden hebben wij een wachtlijst voor potentieel nieuwe klanten moeten invoeren. De wachttijd wordt aangegeven in de autoreplyGebruik dit formulier NIET als u een schoorsteen wilt laten vegen! 

OPLICHTING

Ons bereiken nog steeds berichten dat er onder onze naam iemand willekeurig klanten opbelt en afspraken maakt. Deze afspraken worden dan niet nagekomen, of de zogenaamde schoorsteenveger staat weken later "spontaan" voor de deur. DIT ZIJN WIJ NIET!

Wij komen alleen op afspraak, hebben een duidelijk herkenbare auto met naam, logo, telefoonnumer en website groot op de auto. Vraag de schoorsteenveger, als hij bij u voor de deur staat, altijd naar identificatie en laat nooit zomaar iemand binnen. Zo voorkomt u oplichting.

Bent u toch slachtoffer geworden van deze oplichter(s)? Doe aangifte bij de politie en meld het bij ons. Als u schade heeft ondervonden door het wel/niet uitvoeren van werkzaamheden, dan is er geen enkel bedrijf aansprakelijk en zit u met de ellende. 

VASTE KLANTEN

De Gele mailing voor 2024 is aan al onze klanten verzonden en de inlog voor vaste klanten is weer actief. De mailing is langer dan gebruikelijk, omdat er het komende jaar een hoop wijzigingen op de agenda staan die impact hebben op ons als bedrijf en u als klant. Als u nog geen Gele mailing heeft ontvangen en de afgelopen drie jaar wel van onze dienstverlening gebruik heeft gemaakt, neemt u dan contact met ons op voor het controleren van uw mailadres. Voor (aan)vragen kunt u natuurlijk altijd mailen of het contactformulier op deze website gebruiken. 

                                                                            Stempel 50 jaar SV

BEREIKBAARHEID

Wegens drukte en wisselende bereikbaarheid van ons kantoor is onze telefonische bereikbaarheid aangepast. Wij zijn op woensdagen tussen 9.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Krijgt u ons telefonisch niet te pakken of is het geen woensdag? Vult u dan het contactformulier in en laat uw bericht achter. Zo bereikt u ons altijd, op het moment dat het u uitkomt.