Menu

Schoorsteenvegen Lisserbroek

Schoorsteenvegerij Feije uit Haarlem is werkzaam als schoorsteenveger in Lisserbroek.

Onze activiteiten in Lisserbroek zijn onder andere schoorsteenvegen, camera-inspectie, het leveren en plaatsen van RVS flexibele voeringen, verwijderen van vogelnesten, reinigen van mechanische ventilatie kanalen en units, leveren en plaatsen van RVS dubbelwandig geïsoleerde systeemkanalen, het leveren en plaatsen van schoorsteen (sier) kappen en het leveren en plaatsen van houtkachels.

Schoorsteenvegerij Feije is ASPB opgeleid Erkend Gediplomeerd Gezel & Meester Schoortseenveger en ons werkgebied strekt zich verder uit in de omgeving van Lisserbroek.

Wij zijn verder werkzaam in Kennemerland, IJmond, Duin & Bollenstreek en de Haarlemmermeer.

Ga naar www.feije.nl voor meer informatie.

Aanname stop nieuwe klanten, OPLICHTING en bereikbaarheid

AANNAME STOP NIEUWE KLANTEN                                                                      Bijgewerkt op 17-4-2024 

De aanhoudende stroom aanvragen door onze vaste klanten, de energie crisis, het stoppen van collega-schoorsteenvegers in de regio en het feit dat het stookseizoen vroeg begonnen was, zorgen voor een dusdanige hoeveelheid aanvragen, dat wij besloten hebben geen nieuwe klanten meer aan te nemen.

Vanaf dit moment is het dus NIET meer mogelijk om, als u in de afgelopen 3 jaar geen werkzaamheden meer door ons heeft laten verrichten, nog een aanvraag te doen voor onze dienstverlening. Het aantal aanvragen van onze vaste klanten is dusdanig veel om te verwerken, dat wij geen plek in de agenda meer hebben voor nieuwe klanten. Het heeft dus geen zin om aan te geven dat u, in het verleden, klant bent geweest. Wij nemen GEEN klanten meer aan.

Onze bestaande klanten, die dit jaar allemaal een gele mailing hebben gehad, hebben hun aanvraag vaak al gedaan. Die aanvragen zullen wij allemaal verwerken en iedereen zal een voorstel voor een afspraak ontvangen. Daar hoeft u zich geen zorgen om te maken.

OPLICHTING

Ons bereiken nog steeds berichten dat er onder onze naam iemand willekeurig klanten opbelt en afspraken maakt. Deze afspraken worden dan niet nagekomen, of de zogenaamde schoorsteenveger staat weken later "spontaan" voor de deur. DIT ZIJN WIJ NIET!

Wij komen alleen op afspraak, hebben een duidelijk herkenbare auto met naam, logo, telefoonnumer en website groot op de auto. Vraag de schoorsteenveger, als hij bij u voor de deur staat, altijd naar identificatie en laat nooit zomaar iemand binnen. Zo voorkomt u oplichting.

Bent u toch slachtoffer geworden van deze oplichter(s)? Doe aangifte bij de politie en meld het bij ons. Als u schade heeft ondervonden door het wel/niet uitvoeren van werkzaamheden, dan is er geen enkel bedrijf aansprakelijk en zit u met de ellende. 

                                                                            Stempel 50 jaar SV

BEREIKBAARHEID

Wegens drukte en wisselende bereikbaarheid van ons kantoor is onze telefonische bereikbaarheid aangepast. Wij zijn alleen nog maar per mail bereikbaar. Vult u voor uw vragen het contactformulier in en laat uw bericht achter. Zo bereikt u ons altijd, op het moment dat het u uitkomt.