Menu

Schoorsteenkappen

Als schoorsteenvegerij Feije kunnen wij u natuurlijk ook helpen met het leveren en plaatsen van een passende schoorsteenkap voor uw situatie. Een paar van de opties zijn:

- Vogel- of boldraadrooster; de meest simpele oplossing om vogels uit uw rookkanaal te houden. Deze roosters passen alleen op een standaard schoorsteenpot.

- Combimaster & Combimaster RVS; een schoorsteenkap die beter geschikt is om zowel vogels uit uw rookkanaal te houden als tegelijk de regen. Verder heeft deze kap een trekbevorderende werking wat hem geschikt maakt voor plaatsing op rookkanalen met gaskachel.

- Firemaster RVS Deluxe; een schoorsteenkap die vogels en regen uit het rookkanaal houdt en een goede trekbevorderende werking heeft. Deze kap is speciaal voor gebruik op een rookkanaal met openhaarden en houtkachels.

- Aspiromatic | Rotorvent; speciale roterende- en extra trekbevorderende schoorsteenkap voor openhaarden en houtkachels met trekproblemen.

- Sierkappen; speciale op maat gemaakte schoorsteenkappen, die het esthetische aanzicht van een schoorsteen en huis kunnen verrijken. De kappen zijn te voorzien van windvanen, zo mogelijk naar eigen ontwerp.

- Inatherm Exhausto rookgasventilator; in situaties waar er geen andere manier is om de voldoende trek te kunnen garanderen, is het mogelijk om het rookkanaal met een ventilator op de schoorsteen te laten trekken.

Dit is slechts een kleine selectie uit ons assortiment. Er zijn nog veel meer schoorsteenkappen op de markt en wij kunnen u hier het beste persoonlijk in adviseren als wij uw situatie kennen.