Menu
Loading…
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Wachtlijst, Corona maatregelen, vaste klanten en bereikbaarheid

WACHTLIJST                                                                                                  Bijgewerkt op 15-09-2021

De grote stroom aanvragen door onze vaste klanten is binnen en het stookseizoen gaat weer van start. Om onze vaste klanten, die tijdig hebben aangegeven wanneer zij graag een afspraak willen hebben, goed van dienst te kunnen zijn, werken wij met een wachtlijst voor nieuwe aanvragen. De wachtlijst is op dit moment 12 weken en de wachttijd zal weer oplopen naarmate het stookseizoen vordert.

Als u nog geen klant bent kunt u natuurlijk uw aanvraag voor het uitvoeren van veeg- of schoonmaak werkzaamheden doen. Gebruikt u hiervoor ons contactformulier

Voor het (ver)bouwen of renoveren van een rookkanaal of andere bouwwerkzaamheden kunt u een offerte aanvragen via ons offerte-formulier. Gebruik dit formulier NIET als u een schoorsteen wilt laten vegen!

CORONA MAATREGELEN

Met in acht neming van alle maatregelen aangaande Corona kunnen wij gelukkig door met het uitvoeren van onze werkzaamheden. U kunt gewoon afspraken met ons plannen en als u dat wenst kunnen wij zelfs met een gelaatsmasker op de werkzaamheden voor u uitvoeren. Wel vragen wij u om, als u of uw familieleden klachten ervaren, ons hiervan op de hoogte te stellen en de afspraak te verzetten naar een later tijdstip. Wij voeren namelijk ook werkzaamheden uit bij mensen die tot de risicogroep behoren en willen hen niet onnodig in gevaar brengen.

WIJ ZIJN OPEN! Ook na de nieuwste maatregelen van augustus 2021 zijn wij u gewoon nog van dienst.

VASTE KLANTEN

De jaarlijkse Gele mailing aan onze vaste klanten is inmiddels aan iedereen verstuurd. U kunt daarmee weer inloggen op het gedeelte van onze website, bedoeld voor vaste klanten en uw voorkeuren aangeven. Mocht u nog geen mailing hebben ontvangen, neem dan even contact met ons op voor het controleren van uw mailadres.

                                                                            Stempel 50 jaar SV

BEREIKBAARHEID

Wegens drukte en wisselende bereikbaarheid van ons kantoor hebben wij besloten om onze telefonische bereikbaarheid aan te passen. Vanaf heden zijn wij op woensdagen tussen 9.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Krijgt u ons telefonisch niet te pakken of is het geen woensdag? Vult u dan het contactformulier in en laat uw bericht achter. Zo bereikt u ons altijd, op het moment dat het u uitkomt.                      

 • Schoorsteenvegerij Feije | Rijnstraat 58 (géén bezoekadres!) | 2025 RS Haarlem | Contactformulier

  Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 
  woensdagen tussen 9.00 en 17.00 uur

  Zaterdag & Zondag gesloten.

 •  Wilt u ons bereiken?

 • Vul dan het contactformulier in op deze website. Zo bereikt u ons altijd!