Menu
Loading…
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

Wachtlijst, onze schoorsteenveger, vaste klanten en bereikbaarheid

WACHTLIJST                                                                                                           Bijgewerkt op 7-10-2019

Het wisselende weer van de afgelopen tijd zorgt ervoor dat het stookseizoen nu al goed van start is gegaan. De grote stroom aanvragen is ook weer losgebarsten. Om onze vaste klanten, die tijdig hebben aangegeven wanneer zij graag een afspraak willen hebben, goed van dienst te kunnen zijn, werken wij ook op dit moment met een wachtlijst voor nieuwe aanvragen. De wachtlijst is op dit moment 8-10 weken en de wachttijd zal naar mate wij richting de winter gaan oplopen. Wees er dus tijdig bij met uw aanvragen.

Als u nog geen klant bent kunt u natuurlijk ook uw aanvraag voor het uitvoeren van veeg- of schoonmaak werkzaamheden doen. Gebruikt u hiervoor ons contactformulier.

Voor het (ver)bouwen of renoveren van een rookkanaal of andere bouwwerkzaamheden kunt u een offerte aanvragen via ons offerte-formulier. Gebruik dit formulier NIET als u een schoorsteen wilt laten vegen!

ONZE SCHOORSTEENVEGERS

In de afgelopen tijd heeft ons het bericht bereikt dat iemand zich voordoet als werkend voor/zijnde Schoorsteenvegerij Feije. Deze meneer komt voorrijden in een kleine zwarte bestelauto zonder bestickering, voert allerlei werkzaamheden uit en de klanten moeten allemaal contant zonder factuur afrekenen. Vervolgens zijn er allerlei gebreken en krijgen wij deze klanten aan de telefoon, aangezien zij op zoek gaan naar Schoorsteenvegerij Feije. Dit zijn wij echter NIET!

Laat u niet misleiden. Onze schoorsteenveger(s) komen in een grote bestelauto met daarop duidelijk zichtbaar onze naam, telefoonnummer, webadres en logo. Wij komen alleen op afspraak, u krijgt altijd een factuur van de uitgevoerde werkzaamheden en in onze Algemene Voorwaarden vindt u onder Artikel 5 de procedure voor reclames. Mocht er zomaar, zonder afspraak, iemand bij u voor de deur staan die beweert van Schoorsteenvegerij Feije te zijn en werkzaamheden komt uitvoeren, wijst u hem dan de deur en meldt het ons. Dit is een oplichter.

VASTE KLANTEN

Als u vóór 25 mei 2018 uw AVG toestemming geregeld had en nog geen Gele mailing heeft mogen ontvangen, neem dan contact met ons op om uw mailadres te controleren. Wilt u de Gele mailing niet meer ontvangen, dan kunt u zichzelf afmelden via de functie onderaan de Gele mailing.

                                                                         Stempel 50 jaar SV

BEREIKBAARHEID

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 - 12.00 uur. Krijgt u ons telefonisch niet te pakken? Vult u dan het contactformulier in en laat uw bericht achter. Zo bereikt u ons altijd, op het moment dat het u uitkomt.                           

 • Schoorsteenvegerij Feije | Rijnstraat 58 | 2025 RS Haarlem | Contactformulier

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van: 
  Ma. t/m Vr. tussen 10.00 en 12.00 uur

  Zaterdag & Zondag gesloten.

 •  Wilt u ons bereiken?

 • Vul dan het contactformulier in op deze website. Zo bereikt u ons altijd!